Friday, April 1, 2011

Mango Chatni


Mango Chatni

Preparation Time - 15 minutes 

Ingredients :
  • Green Mango - 1 big size
  • Coriander Seeds - 2 table spoon 
  • Methi Seeds(fenu greek) - 1 tea spoon
  • Red Chilly - 2 
  • Mustard Oil - 1 table spoon
  • Sugar - 1 tea spoon 
  • Salt - to taste
Method :

Peel and wash mango. Cut in small pieces and keep aside. Roast coriander, methi (fenugreek) and chilly in a kadai . Put mango pieces, roasted coriander, methi, chilly, salt and sugar in a grinder jar, grind well. Take out in a bowl and mix mustard oil in it. Can have in all meals and breakfast. 

NB: Can use green chilly depends on taste .

1 comments:

haresh Kumar said...

आम की चटनी की बात ही निराली है। यह पेट को ठंठक पहुंचाने के साथ-साथ हाजमा भी बनाती है और भूख बढ़ाती है। और लू भी नहीं लगता इसे खाने से।

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More